Hersh: Kriget mot Ryssland går inte att vinna

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Swebbtv arkiv

Det är uppenbart att kriget mot Ryssland i Ukraina inte går att vinna. Det skriver den legendariska journalisten Seymour Hersh på sin Substack. Men kommer Kamala Harris fortsätta denna ”katastrofala” politik?, undrar han.

Kriget mot Ryssland i Ukraina går inte att vinna. Det är uppenbart vid det här laget, konstaterar den grävande journalisten Seymour Hersh.

Samtidigt undrar han om Kamala Harris kommer fortsätta Bidens utrikespolitik, om hon blir USA:s nästa president.

”Kommer Harris, en gång vald och i tjänst, vara trogen Bidens katastrofala stöd till vad som uppenbarligen är ett krig som inte går att vinna mot Ryssland i Ukraina? Kommer hon även fortsätta spendera miljarder amerikanska dollar på ammunition och annat bistånd till Israel, medan premiärminister Benjamin Netanyahu undviker en vapenvila i Gaza och bedriver ett krig mot Hamas som allt mindre är möjligt att vinna, samtidigt som tiotusentals Gazabor dödas och lemlästas”, undrar Hersh fritt översatt.

Om så är fallet, tycker journalisten, borde man ta reda på när Harris först insåg Bidens mentala tillstånd. För det började inte med hans katastrofala debatt mot Donald Trump, påpekar Hersh. ”Det var en inre hemlighet hur länge? Mer än ett år?”, undrar Seymour Hersh.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program