Kennedy: Gå inte på mpox-larmet

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Robert F. Kennedy Jr. © Foto: Daniel Schwen (CC BY-SA 4.0)

Syftet med den så kallade pandemin och covidhysterin var att ”fundamentalt ändra förhållandet mellan amerikanska medborgare och deras regering”, enligt den amerikanska presidentkandidaten Robert F. Kennedy Jr. Därför är det viktigt att folk inte låter detta ske igen utan ”står emot” den senaste hälsoskräcken om ”mpox”, säger han.

Den oberoende amerikanska presidentkandidaten Robert F. Kennedy Jr. varnar nu för att makteliten kan försöka använda ”mpox” på liknande sätt som de gjorde med covid.

Enligt Kennedy var statens svar på covid inte ett medicinskt sådant, utan det var i stället ett ”test av teknokratisk makt”, man ville ”se hur befolkningen skulle reagera på totalitära påbud maskerade som medicinska ingripanden”, hävdar han i ett inlägg på X.

”Regeringen valde även ut lockdown-vinnare och förlorare, och överförde nästan 4 biljoner dollar av välstånd från medelklassen och småföretag till Silicon Valley och storbutiker”, fortsätter han.

Efteråt kom det heller aldrig några korrigeringar eller ursäkter från staten, påpekar han. Och detta beror på, menar han, att ”regeringen vill kunna göra det igen”.

”Det är därför vi nu hör allt väsen om apkoppor och fågelinfluensa och ännu fler experimentella vacciner. Vi KAN INTE låta detta hända igen. Vi MÅSTE stå emot”, betonar han.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program