Trump: USA:s idioti bakom Ukrainakriget

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Swebbtv arkiv

Joe Bidens ”korkade” ord och agerande bäddade för Ukrainakriget. Det hävdar Donald Trump i intervjun med Elon Musk. Risken för ett krig i Ukraina hade varit ”noll” om Trump hade fått fortsätta vara USA:s president, säger han själv.

Det är i intervjun med Elon Musk som Donald Trump bland annat säger att ”global uppvärmning” inte är det stora hotet mot världen, utan hotet från kärnvapen.

Vi kan inte ha ”korkade människor” som leder världen till kärnvapenkrig, enligt Trump.

– Biden gjorde något med Ryssland, fortsätter Donald Trump och påpekar att Ryssland aldrig hade gått in i Ukraina om han själv ännu varit president.

– Efter jag lämnat började de bygga upp stora arméer längs Ukrainas gräns. Jag såg det, och jag bedömde att han gjorde det för eftersom Putin är en bra förhandlare. Jag trodde att han gjorde det för att han skulle förhandla. Men sedan började Biden säga så korkade saker. Till exempel att det (Ukraina) kan bli ett Nato-land. Så länge som Nato har funnits har Ryssland sagt att man aldrig kommer att gå med på det. Men vi går fram och säger det.

Trump lägger mycket av skulden på USA:s sittande president Joe Biden, som han angriper hårt och påstår har ett ”mycket lågt IQ”.

– Han sade saker som var så korkade, säger Trump vidare.

– Det kriget hade noll chans att inträffa om jag hade varit kvar. Noll chans. Han (Biden) sade allt det motsatta. Allt det motsatta.

Enligt Trump har ”många fler dött i Ukraina” än vad som står i media.

– Och nu har Ukraina inte tillräckligt med soldater. De använder mycket unga och mycket gamla män för att slåss. Vi är i en mycket dålig position.

– Jag hade kunnat stoppa det, och en smart president hade kunnat stoppa det. Det skulle inte ha hänt, hävdar Donald Trump.

Se hela intervjun HÄR.
Se kortare klipp HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program