”Politikerna är marionetter” – åt systemet vi slåss mot

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Vivek Ramaswamy. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

USA styrs idag av ett ”system” som skickar fram olika kandidater, som till exempel Joe Biden och Kamala Harris. Men egentligen är dessa ”marionetter” inte den verkliga motståndaren. Amerikaner måste se den större bilden av vad som pågår och vad som står på spel, säger politikern Vivek Ramaswamy i ett tal.

Hur ska republikanerna vinna det amerikanska presidentvalet i november?

Enligt den tidigare republikanske presidentkandidaten Vivek Ramaswamy måste partiet gå djupare än att bara angripa Demokraternas kandidater. För de är bara marionetter, hävdar han.

USA står nu vid ett vägskäl som kan jämföras med det amerikanska frihetskriget i slutet av 1700-talet, då USA uppstod som en självständig stat. Det är ”systemet” som ligger bakom de individuella politikernas agenda och radikalisering.

– Vi står inte mot dessa individuella kandidater. Joe Biden, Kamala Harris… De är marionetter åt ett system. Vi slåss mot ett system. Det är det vi måste komma ihåg, säger han.

– Och jag tror att det sätt som vi kommer vinna i år är inte genom att obevekligt spela bakifrån. Och det tycker jag att vi har gjort, fortsätter Ramaswamy. Jag tror inte att vi kommer vinna detta genom att använda individuell kritik mot den ena kandidaten efter den andra. I så fall förstår vi inte. Vi kommer vinna i november genom att återupptäcka vilka vi är och vad vi verkligen står för – inte bara som republikaner utan som amerikaner. Det är vårt 1776-ögonblick. Det är vad unionens fäder gjorde, och det är vad vi måste göra idag!

Se klipp HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program